Handelsbetingelser for køb af flyvetid og gavekort hos Copenhagen Air Experience A/S, Galgebakkevej 3, 2630 Tåstrup, cvr nr. 29820708.

Bookning og køb af flyvetid og gavekort kan ske på http://book.airexperience.dk, der kan også købes flyvetid og gavekort ved personlig henvendelse i receptionen indenfor normal åbningstid. For åbningstider henvises til vores hjemmeside www.airexperience.dk.

Bestilling

Når du bestiller flyvetid første gang skal du oprettes som bruger, og du skal aktivere din profil via en kontrolmail som fremsendes, eller du kan oprettes via din Facebook eller twitter profil. Først da kan du bestille og betale for flyvetid.  Vi skal bruge dit navn og din e-mailadresse og telefonnummer i tilfælde af, at vi er nødt til at kommunikere angående din bestilling eller ved eventuel aflysning på grund af vejrforhold.

Ved betaling og oprettelse som bruger, skal du også godkende vores “accept af risiko og ansvarsfraskrivelse” elektronisk, og denne godkendelse gemmes på din profil. Du skal have godkendt denne formular inden du starter din flyvetid, i modsat fald forbeholder vi os ret til at afvise dig uden kompensation.

Som registreret har du altid mulighed for indsigt eller gøre indsigelse mod en registrering i henhold til persondataloven.

Når du bestiller flyvetid eller anden vare fra vores Webshop, laver vores ordresystem en reservation af flyvetid i dit navn og en ordrebekræftelse sendes automatisk til den e-mail adresse, der er blevet oplyst under bestillingen og umiddelbart lige efter at betalingen er blevet gennemført.

Har du ikke modtaget den elektroniske ordrebekræftelse kan det skyldes at du har indtastet forkert e-mail adresse eller at et spam filter har blokeret e-mailen. Har du ikke modtaget den indenfor 1 time efter ordreafgivelsen eller har du mistet den, har du følgende muligheder:

 1. Du kan altid logge ind på din konto og se dine flyvetider.
 2. Kontakt Copenhagen Air Experience på info@airexperience.dk eller ring på tlf. +45 43 99 91 91 og oplys os ordre tidspunktet samt dit navn og e-mail adresse så sender vi en ny elektronisk bekræftelse til dig.

Alle aftaler og lign. indgås på dansk.

Ønsker du efterfølgende at ændre i din booking, skal du kontakte os senest 72 timer inden din reserverede flyvetid på vores kundenummer +45 43 99 91 91. Møder du ikke op til reserveret tid har du mistet retten til at flyve og vil ikke kunne få refunderet det betalte beløb.

Aflyser Copenhagen Air Experience flyvetiden på grund af vejrlig vil beløbet ikke blive refunderet, men erstattes af et nyt tidspunkt efter nærmere aftale med dig.

Alkoholpolitik

Af hensyn til kundernes egen sikkerhed, er det den generelle holdning at sport og alkohol ikke hører sammen.

Kunder der møder eller optræder påvirket, enten af alkohol eller euforiserende stoffer vil blive nægtes adgang til aktiviteterne under henvisning til virksomhedens alkohol politik. Eventuel betalt flyvetid vil i den forbindelse IKKE blive refunderet.

Det er tilladt kunderne at nyde en genstand EFTER deres deltagelse i aktiviteterne og KUN på de dertil indrettede områder.

Der må IKKE medbringes alkohol og andre euforiserende stoffer på aktivitetsområderne.

Kunder der ikke overholder virksomhedens alkohol politik vil blive bortvist fra virksomhedens område.

Produktbeskrivelse:

Copenhagen Air Experience A/S tilbyder 4 typer af flyvepakker:

 • Taste of flight, svarende til 2 flyvninger af 1 minut
 • Learn to fly, svarende til 2 flyvninger af 2 minutter
 • Flying high, svarende til 3 flyvninger af 2 minutter
 • Airborne, svarende til 4 flyvninger af 2 minutter.
 • Family, svarende til max 5 flyvninger af 2 minutter. (delbar mellem max 4 personer)

Prisen er inkluderet:

 • Leje af flyvedragt, hjelm, handsker og briller
 • Ørepropper.
 • Sikkerhedsinstruktion
 • Opvarmning
 • Instruktør

Betaling:

Betalinger med kreditkort bliver pålagt et gebyr hvis kortet er udstedt uden for EU/EØS eller hvis de er virksomhedsrelateret. Du kan se gebyrbeløbet inden din betaling i betalingsvinduet. Gebyr satser følger NETS satser. Kontakt din kortudsteder, hvis du er i tvivl, om du har et kredit- eller debetkort.

  Følgende kort er gældende som betalingsmiddel:

  • Dankort
  • Visa Dankort
  • Visa
  • MasterCard
  • American Express

  Du vælger betalingsmetode når du afgiver din bestilling. Alle priser er angivet inklusiv afgifter, told og moms.

  Når du gennemfører online betalinger med et betalingskort, er du altid sikret mod misbrug. Du har mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internetbutik, der benytter SSL (Secure Socket Layer).
  Ovenstående oplysninger bliver sendt SSL (Secure Socket Layer) krypteret til PBS, hvilket betyder at hverken Copenhagen Air Experience eller andre har mulighed for at læse dataene, kun PBS.

  Beløbet hæves på din konto ved booking af flyvetid. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

  Sikkerhed:

  Hos Copenhagen Air Experience, er dine betalinger altid SSL (Secure Socket Layer) sikret gennem ePay, som er et af Danmarks førende betalingssystemer.

  Under betalingsforløbet vil du blive bedt om følgende oplysninger:

  • Kortnummer (16 cifre printet ind i kortet på forsiden)
  • Udløbsdato (printet ind i kortet på forsiden)
  • Kontrolcifre (tre cifre skrevet på kortets bagside lige over magnetstrimlen yderst til højre)

  En netbutik har ingen adgang til kortoplysninger indtastet under betalingen, og har kun mulighed for at hæve det beløb du har angivet og godkendt ved købet. Dit indtastede kortnummer bliver ikke gemt nogen steder efter transaktionen.

  Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1.200 kr. hvis dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.

  Der er strenge krav indenfor både etik og sikkerhed fra PBS, for at man som netbutik kan blive godkendt og få lov til at modtage kortbetaling over internettet.

  Gavekort

  Gavekort kan købes via hjemmesiden.

  Et gavekort er gyldig i 2 år fra betaling, og kan ikke ombyttes til kontanter. Der ydes ikke refusion af bortkomne gavebeviser.

  Et gavekort kan kun bruges 1 gang og kun med den flyvepakke gavekortet er indkøbt til.

  Fortrydelsesret

  Flyvetid:

  Der er IKKE fortrydelsesret for køb af flyvetid.

  Det er dog muligt, gebyrfrit, at ændre din bestilling alternativt overføre din booking til anden person og dette skal ske senest 72 timer før planlagt flyvetid dette kan gøres ved at ringe til Copenhagen Air Experience på telefon +45 42 99 91 91 indenfor normal åbningstid.

  Der kan KUN foretages 1 ændring, og overføres bestillingen til anden person skal denne person underskrive accept af risiko og ansvarsfraskrivelse” inden flyvningen, underskrives denne aftale ikke forbeholder Copenhagen Air Experience A/S sig ret til at afvise personen uden kompensation.

  Såfremt en person overtræder Copenhagen Air Experience A/S alkoholpolitik eller møder op i påvirket tilstand, forbeholder vi os ret til at afvise personen uden kompensation.

  Udebliver du fra aftalt tid mister du retten til at flyve og vil ikke blive kompenseret for indbetalt flyvetid.

  Møder du ikke til aftalt tid eller ankommer senere end aftalt, forbeholder Copenhagen Air Experience A/S sig ret til at afvise bookningen uden kompensation. Copenhagen Air Experience A/S vil dog forsøge at afvikle den bestilte flyvetid såfremt der er ledige tider og dette ikke forsinker de efterfølgende kunder, men der gives ingen garanti herfor.

  Skulle det ske at Copenhagen Air Experience A/S aflyser den planlagte flyvningen på grund af tekniske problemer, kontaktes kunden med henblik på at aftale et nyt tidspunkt, kan der ikke findes et nyt tidspunkt kan kunden i dette tilfælde få kompensation dog kun for det indbetalte beløb.

  Events:

  HVIS du fortryder køb af en samlet event pakke skal dette ske senest 14 dage før planlagte dato for event oplevelsen.  Herefter er det ikke muligt at ændre på event arrangementet.

  Gavekort:

  Der er ingen fortrydelsesret på gavekort.

  Vi henviser i øvrigt til www.forbrug.dk, som er forbrugerstyrelsens hjemmeside om handel over internettet. Her kan du bl.a. finde informationer omkring fortrydelsesret og dine rettigheder, når du handler på internettet.

  Persondatapolitik:

  Det er vigtigt for os at du føler dig tryg ved at handle hos Copenhagen Air Experience. Hvis du er i tvivl om sikkerheden på shoppen og måden vi behandler dine oplysninger på kan du gøre dig bekendt med vores persondatapolitik;
  Ingen personlige oplysninger der registreres hos Copenhagen Air Experience, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelig for tredjemand.

  Alle informationer opbevares sikkert, og er kun tilgængelig for betroede medarbejdere hos Copenhagen Air Experience.
  I forbindelse med elektronisk betaling bruges en sikker SSL (Secure Socket Layer) krypteret forbindelse, som sikrer at dine betalingsoplysninger ikke havner i de forkerte hænder.

  Vi registrerer IP-adressen hvorfra køb foretages. Normalt anvendes denne information ikke, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske betalinger politianmeldes!