Bodyflight – en oplevelse du aldrig vil glemme

Har du også drømt, at du kunne flyve? Lad din drøm blive til virkelighed. Ophæv tyngdekraften, mærk suset – og flyv! Bodyflight er action, spænding, masser af energi, sjov og store smil. Begejstringen vil sidde i din krop længe efter!

Copenhagen Air Experience opførte i 2011 Skandinaviens første vertikale vindtunnel til sporten Bodyflight, der simulerer det frie fald, som faldskærmsudspringere oplever, når de kaster sig ud fra et fly. Fem propeller blæser en meget kraftig luftstrøm op gennem vindtunnelen med en hastighed på op til 220 km/t. Med en instruktør sikkert ved din side går du ind i selve flyvekammeret, læner dig forover i luftstrømmen, breder arme og ben ud – og flyver! Der er ingen begrænsninger og ingen tyngdekraft, ingen faldskærm, vinger eller snore – bare dig, der svæver. Hvor højt og hvor længe bestemmer du og instruktøren i fællesskab, – og du kan til enhver tid komme sikkert ned og ud af flyvekammeret igen.

Så tag dine kollegaer, vennerne eller familien med på en flyvetur – vi garanterer for årets bedste oplevelse!

Alle kan flyve!
Bodyflight er sikkert og let at lære for de fleste. Børn helt ned til 7 års alderen må flyve! Er man under 18 år gammel, kræver vi forældrenes underskrift på vores ansvarsfraskrivelse, som du finder her. Du er fri som fuglen, når du flyver, og vi passer godt på dig. Sikkerheden er i top, og du er i gode hænder hos vores professionelle og toptrænede instruktører. Vi sørger for det nødvendige udstyr og en grundig instruktion, og så er du klar til at mærke suset!