Vindtunnelen hos Copenhagen Air Experience er den første Aerodium open Multi Engine Hybrid Vindtunnel. Fordi vindtunnelen er en hybrid, giver den mulighed for at flyve I to forskellige miljøer – et lukket flyvekammer og I fri luft. Det giver mulighed for en oplevelse for både førstegangsflyvere, øvede og professionelle.

Sikkerhed er en topprioritet for Copenhagen Air Experience. Derfor er vindtunnelen sikkerhedstestet og godkendt af TüV Rheinland Group. Det har aldrig været mere sikkert at flyve, da sikkerheden altid har været vores førsteprioritet gennem tiden. Konceptet er at give alle muligheden for at flyve – sikkert og trygt og vi har nu haft mere end 30.000 kunder i tunnelen.

imgbf_logoer

Den vertikale vindtunnel i tal
Den vertikale vindtunnel er et 13 meter højt tårn. I bunden er der fem store propeller, der blæser en kraftig luftstrøm op gennem tårnet. De fem propeller sikrer en ensartet og jævn luftstrøm, der blæser luften opad med op til 228 km i timen, alt afhængig af din vægt og størrelse. Luftstrømmen bærer dig frit svævende i luften og giver dig følelsen af vægtløshed og frihed.
Flyvekammeret har en diameter på 3,6 meter (12 fod), hvor op til tre personer kan flyve samtidig.  På toppen af tårnet, er der et net på 3,6 meter i diameter – heroppe er det muligt for meget øvede at flyve i fri luft.

tekniskdata