Grundig instruktion inden du flyer
Inden du flyver, får du grundig instruktion fra din instruktør, der også gennemgår sikkerhedsprocedurerne med dig. Vi skal nok klæde dig godt og grundigt på til din flyvetur. Du flyver altid sammen med en instruktør, der giver dig den hjælp og støtte, som du har brug for. Både instruktører og operatører vurderer hver enkelt gæst individuelt og sørger for, at du får den maksimale oplevelse tilpasset din kunnen, størrelse, vægt og erfaring. Du får udleveret flyverdragt, handsker, hjelm, briller og ørepropper, inden du flyver. Sørg for at have bløde træningssko med.

Hvordan gør jeg helt konkret?
Sammen med din instruktør går du op i tårnet. Der er en døråbning ind til flyvekammeret. Du læner dig ind over luftstrømmen fra døråbningen og lægger dig nærmest ind på luftstrømmen. Du svæver!
Når du har fundet din balance, kan du begynde at bevæge dig rundt i luften og mærke det frie fald i maven. Det er en fantastisk følelse, og du behersker hurtigt din krop og dine bevægelser. Når du flyver, slapper du af og frigør spændinger i kroppen. Du mærker din krop og dig selv på en helt ny måde og oplever en følelse af frihed og vægtløshed, som ellers er forbeholdt dine drømme.

Hvis du ikke kan få nok – book ekstra flyvetid
Når du booker en tid hos Copenhagen Air Experience til bodyflight og frit fald, bestiller du 2, 4 eller flere minutters flyvetid. Hver af vores flyvepakker består af minimum to flyveture af varierende varighed med en pause imellem. Kan du ikke få nok, har du mulighed for at booke ekstra flyvetid. Anden gang du flyver, vil du opleve, at du slapper mere af i kroppen og er klar til at udforske dine muligheder i luften yderligere.  Jo flere gange du flyver, jo mere får du styr på din krop, og du kan hurtigt lave imponerende stunts og får mere fart på.

Varighed

Du skal påregne 1,5 time fra du ankommer til du er helt færdig med oplevelsen