Sikkerhed er en topprioritet hos Copenhagen Air Experience. 
Du får grundig instruktion, inden du kommer ud at flyve første gang. Du ser en video og din instruktør gennemgår flyvningen og sikkerhedsprocedurer med dig. Vi sørger for, at du er passende klædt på til flyvningen med dragt, handsker, hjelm, beskyttelsesbriller og ørepropper. Du flyver aldrig alene. Instruktøren er med dig hele tiden, og operatøren tilpasser luftstrømmen individuelt til din størrelse, vægt og kunnen.

Der skal være plads til begejstring!
Og begejstring, det garanterer vi! Men sikkerheden skal stadig være i top, når du flyver. Vi accepterer ikke uansvarlig opførsel, og du skal følge instruktørens anvisninger.

Alkoholpolitik
Alkohol og sport hører ikke sammen. Og alkohol og bodyflight da slet ikke. Er du påvirket af alkohol eller andet, forbeholder vi os retten til at afvise dig, uden at refundere din indbetaling. Ingen flyver påvirket hos Copenhagen Air Experience. Derfor er der heller ingen udskænkning af øl eller drinks, inden flyvningen. Når du har fløjet, er du meget velkommen til at nyde en øl eller en drink i vores lounge, men alkohol er ikke tilladt i selve tårnet.

Den vertikale vindtunnel er sikkerhedsgodkendt
Vindtunnelen har TÜV godkendelse.
Brandmyndighederne har godkendt vindtunnelen.
Vi har en godkendelse fra Force Technology.

tuv_KB_Force_logoer