Kunne du tænke dig at fejre din fødselsdag med et brag af en oplevelse for dig og vennerne? Så inviter dem med ud og flyve hos os og få den vildeste og sejeste dag!

Book en børnefødselsdag, et klassearrangement eller en blå mandag. Lad børnene få en fælles oplevelse i sikre og trygge rammer, der får det store smil frem på alles ansigter. Vores dygtige og professionelle instruktører vil sørge for, at børnene får en fantastisk oplevelse, og at de alle uanset eventyrlyst vil prøve kræfter med noget de aldrig har prøvet før.

Bodyflight er populært for folk i alle aldre, og man behøver ikke have nogen forudsætninger for at flyve. Det er nemt at lære teknikken, og det er utrolig sjovt at afprøve sin krop og dens muligheder frit svævende i luften. Sikkerheden er i top, vores erfarne instruktører og operatører er yderst professionelle og holder styr på selv de uroligste elementer. Børn helt ned i syv års alderen kan prøve at flyve.

Når I ankommer, får I jeres egen instruktør, der giver jer en grundig instruktion i kunsten at flyve, og viser jer en video om sikkerhed og regler. Så skal I til det – I bliver lukket op i vindtunnelen i grupper på ca. 10 personer. I flyver på skift og kan holde øje med hinandens akrobatiske udfoldelser, mens I afventer jeres tur. Efter flyvningen er der mulighed for at bestille snacks og sodavand i vores hyggelige lounge, mens I kigger på video fra flyvningen.

 

Kontakt os her for nærmere information eller uforpligtende tilbud