AFF pakken er for dig der netop er startet på AFF uddannelsen i din lokale faldskærmsklub, dig der overvejer det, eller dig der blot gerne vil have målrettet tunneltræning.

Træningen er udarbejdet, så der benyttes de samme teknikker og håndsignaler som i den seneste udgave af den officielle AFF elevhåndbog, der benyttes i landets faldskærmsklubber ved uddannelse af nye elever.

Stræk benene
Stræk benene
Bøj benene
Bøj benene
Slap af
Slap af
Dummy træk
Dummy træk
Træk
Træk
Tjek højden
Tjek højden
Svaj
Svaj
Kontroller arme
Kontroller arme
Saml Knæ
Saml Knæ
O.K.
O.K.

 

 

 

 

 

 

 

 

Det primære formål med AFF pakken er at lære dig at svaje og holde den korrekte position, så du kan ligge stabilt i luften ude på himlen og dermed spare både tid og eventuelle dyre omspring i din AFF-uddannelse.

I det omfang og tempo du er parat til det, vil du også kunne træne de forskellige manøvrer (f.eks. drej), du vil møde undervejs i din AFF uddannelse.

Alle AFF pakker indeholder grundig briefing, 15 minutters flyvetid med instruktion i tunnelen (delt op i mindre sessioner), samt debriefing. Resultatet kan du tage med til din AFF instruktør i faldskærmsklubben, så han/hun ved præcist hvor langt du er nået, eller gemme til næste gang du kommer i tunnelen, så vi sammen kan arbejde videre på din (tunnel)træning.

 

Kontakt os direkte for yderligere information: info@airexperience.dk

 

Vi glæder os til at flyve med dig!